Een tuin waarin iedereen - jong en oud, ervaren of niet - zijn inbreng kan hebben, zonder tellen, meten of wegen!


Actieve tuiniers

Onder actieve tuiniers verstaan we leden die jaarlijks tien keer of meer in onze tuin komen werken. In een moestuin is er altijd een ruime variëteit aan taken en nieuwe projecten. Of je je nu graag bezig houdt met de plantjes verzorgen, het hardere werk op het terrein of het begeleiden de kinderen. We gaan op zoek naar een toffe ervaring die voor iedereen fijn, interessant en/of leerrijk kan zijn.

 

Fans

Onze fans zorgen voor draagvlak omdat zij vaak aan kennissen of mogelijke partners over ons zullen vertellen. Ook kunnen onze fans mee een oogje in het zeil houden. Op een onregelmatige basis kunnen we zelfs op hun engagement rekenen om bijvoorbeeld iets te regelen voor onze samentuin of om tijdens een doe-dag of oogstfeest mee te komen helpen en genieten.

 

bijdragen

Om onze tuin te voorzien van de nodige materialen vragen wij zowel aan onze actievetuiniers als aan onze fans een jaarlijks richtbijdrage van minimum €25 per persoon of €50 per gezin. Om niemand uit te sluiten, kan het voor minder.

MAAR...Om aan ons project extra vleugels te geven, kan een bijkomende vrije bijdrage wonderen verrichten!


Word lid van Barmhart-tuin

Zijn jouw groene vingers beginnen jeuken en wil je graag mee komen werken aan onze tuin? Geef ons een seintje via onderstaand formulier of kom eens langs wanneer de tuin open is.

Naam *
Naam